Geld verdienen

Hoe werkt het?

Zoals op de voorpagina beschreven staat worden er mails verstuurd naar de leden. Om deze leden te stimuleren de reclame te lezen krijgen ze hiervoor betaald. Vaak worden er aantrekkelijke acties gemailed waar veel mensen aan deelnemen! Natuurlijk zijn er ook andere manieren om een bepaalde dienst onder de aandacht te brengen, soms kiest een adverteerder voor een reclamespel of enquete met extra vergoeding.

Rekenvoorbeeld:
Adverteerder koopt een mailing naar 2500 mensen van 2 cent per gelezen mail, hij moet hiervoor 75 euro betalen. De kosten voor het spaarprogramma zijn 50 euro, ze houden 25 euro over voor hun winst, referral bonussen en leuke prijzen. De adverteerder verkoopt zijn product een aantal keer en maakt hieruit winst.
Een duidelijk en geloofwaardig systeem dus!

Hoeveel verdien ik?

Dit is afhankelijk van de energie die u erin steekt. Als u zich bij 10 programma's inschrijft en altijd de advertenties klikt zal u een paar tientjes per maand verdienen, een leuke bijverdienste voor weinig werk. Het kan interessanter worden als u mensen aanmeld onder uw naam bij een spaarprogramma, dan krijgt u soms wel 2 euro per lid of bijvoorbeeld 25% van wat diegene verdient!

Kan iedereen dit?

Iedereen met een nederlandse bankrekening en een email adres kan deelnemen. Veel kennis van de computer is niet nodig!

Is dit echt gratis?

Ja, 100%. Als u de uitleg heeft gelezen snapt u dat het niet eens mogelijk is dat dit geld kost!
Mocht u niet tevreden zijn over een spaarprogramma? Geen probleem, uw uitschrijven gaat ook gewoon makkelijk en gratis.

Waarom vragen de programmas zoveel gegevens?

Met deze gegevens kunnen ze beter dienst doen voor adverteerders. Bijvoorbeeld een winkel in Amsterdam heeft een leuke aanbieding en deze wil alleen mensen binnen een straal van 25 kilometer van de winkel hierover een mail sturen. Dit is dan mogelijk omdat de gegevens bekend zijn!
Er zal echter nooit reclame via de post binnenkomen en uw adres/email zal nooit worden doorverkocht!

Hoe gaat de uitbetaling?

Als u de uitbetalingsgrens hebt bereikt, wat meestal niet meer dan een aantal euro is, kunt u een uitbetaling aanvragen. Binnen een bepaalde termijn wordt dit bedrag op uw bankrekening gestort en van uw saldo in uw spaarprogramma afgeschreven.

Minimum leeftijd?

De minimum leeftijd is afhankelijk van het spaarprogramma. Meestal is dit 14, aangezien er dan verdient mag worden.

Zijn er risico's?

Aangezien u niets kunt inzetten zijn er geheel geen risico's.

Voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen.

Bent u er klaar voor? Klik hier voor de 5 beste starters spaarprogrammas !

Of wilt u liever nog een kijkje nemen bij de uitbetalings bewijzen ?